Koenigsegg komt met 2 primeurs naar Genève 1 minute leestijd

Koenigsegg Agera Hundra-1
Vorig jaar maakte Koenigsegg indruk door de allereerste mega-car te tonen, een auto met 1.360 pk. Een primeur die moeilijk lijkt te overtreffen maar toch gaan ze het proberen, met niet één maar twee nieuwe modellen in Genève. De Hypercar producent uit Ängelholm zal op 3 maart de nieuwe modellen onthullen.

Agera RS
Sinds de komst van de Agera zijn er al talloze edities gebouwd, zoals de Agera S, Agera R, bij de Agera RS zou naar verluid de nadruk komen te liggen op optimale prestaties op het circuit. Het meest krachtige Agera model is nu nog met 1.140 pk de R, het vermogen van de RS zal rond de 1.200 pk gaan liggen.

Regera
Koenigsegg kondigde al in februari aan dat er een nieuw model zal worden onthuld met de naam Regera. Vertaald uit het Zweeds is dit ‘regeren’, daarom is het waarschijnlijk dat deze auto nog meer vermogen krijgt dan de One:1. Het is een mooi vooruitzicht om naar uit te kijken op de beursvloer van Genève!

 

 Categorie(ën)