Lamborghini Aventador SV gespot 1 minute leestijd

Lamborghini Aventador SV Super Veloce Spyshot Geneva Debut
Lamborghini heeft de nieuwe Aventador SV (Super Veloce) niet geheim kunnen houden voor het debuut op de Autosalon Genève over een maand. Tijdens het filmen van een promovideo in het zuiden van Europa werd de auto gespot.

Hardcore
De Super Veloce modellen van Lamborghini zijn in het verleden altijd lichter geworden, terwijl de motor meer vermogen kan produceren. Voor de Aventador SV wordt een gewicht rond de 1500 kg verwacht, met een vermogen boven de 750 pk. Wat betreft het uiterlijk zijn de verschillen ook duidelijk zichtbaar, aangepaste aerodynamica voor verbeterde koeling en downforce. De obligate spoiler op de achterzijde is wederom mooi verwerkt in het ontwerp, de ophanging loopt door rond de diffuser aan de onderkant.

Details
Lamborghini heeft al een teaser-foto getoond met de aankondiging van de Aventador SV, de auto is bedekt door een zwart doek maar de doorschijnende koplampen maken duidelijk het over de SV gaat. Wanneer het doek definitief van de auto wordt getrokken, worden ook alle details bekend gemaakt en de exacte benaming.Categorie(ën)