Infiniti brengt Q60 Concept naar Detroit 1 minute leestijd

Infiniti Q60 Concept Detroit Motor Show 2015
Sinds de introductie van een nieuwe strategie bij Infiniti, volgen mooie concepts elkaar in rap tempo op, in Detroit brengt het Japanse merk de Q60 Concept. Infiniti beloofd dat het concept een realistische voorbode is voor een nieuwe sport-coupé die nog dit jaar op markt moet gaan verschijnen.

Q60 Concept
Eén van de innovaties die Infiniti biedt met de Q60 Concept is de Intelligent Key, die allerlei persoonlijke instellingen van de bestuurder opslaat, en instelt wanneer er wordt ingestapt. Maar vooral het ontwerp van binnen- en buitenkant moet aansprekend genoeg zijn om de doelgroep aan te spreken.

Infinti Q
Een belangrijk onderdeel van Infinti’s nieuwe strategie is de nieuwe naamgeving onder ‘Q’, wat duidelijkheid schaft in het aanbod. Toch blijft Infiniti een bijzondere verschijning in Nederland, vorig jaar werden er slechts 28 op kenteken gezet. De prijzige, luxe wagens van Japanse makelij spreken sowieso weinig rijders in Europa aan. Toch investeert het merk fors in marketing, zo is het vooral bekend van sponsoring van Formule 1 renstal Red Bull Racing.
Infinti verhuisde recent haar hoofdkantoor naar Hong Kong, om meer grip te krijgen op de Chinese markt. Ook werkt het merk aan nieuwe, zuinige motoren om dezelfde belastingvoordelen te kunnen genieten als de Duitse concurrentie nu al doet.Categorie(ën)