Nieuwe Cayenne krijgt GTS kuur 1 minute leestijd

Porsche Cayenne GTS 2015
In Los Angeles gaat Porsche de nieuwe Cayenne GTS officieel presenteren, als voorproefje is de eerste info en foto’s vrijgegeven. De V8 uit het vorige model is vervangen voor een V6 bi-turbo motor, agressievere styling en een lager prijskaartje dan het vorige model.

GTS Model
De GTS uitvoering van de Cayenne is altijd een goed verkopend model geweest dankzij de vrij complete uitrusting en sportieve styling. grote, opvallende bumpers, bredere wielkasten, opvallende zij-skirts en natuurlijk 20″ RS Spyder Design wielen. In de auto is gebruik gemaakt van veel alcantara, er zijn sportstoelen gemonteerd met rode gordels en stiksels.

Prestaties
Natuurlijk heeft de Cayenne GTS prestaties die passen bij het uiterlijk. De 3.6 liter bi-turbo V6 produceert 440 pk / 600 Nm koppel, wat goed is voor een sprint naar 100 km/h in 5,2 seconden. Het Porsche Active Suspension Management is speciaal en een stuk lager afgesteld voor de sportieve look, een sportuitlaat zorgt voor het bijpassende geluid.

Prijzen
De Cayenne GTS heeft een vanaf-prijs van € 129.100,-, ongeveer € 17.500 duurder dan de standaard Cayenne maar krap € 45.000 goedkoper dan de Cayenne Turbo. Vanaf eind februari 2015 staat de sportieve SUV in de showrooms.Categorie(ën)