BMW viert DTM titel met M4 model 1 minute leestijd

BMW M4 DTM Champion Edition 2014 Marco Wittman M event
BMW viert het DTM kampioenschap van Marco Wittman met een speciale editie van de BMW M4, niet heel creatief DTM Champion Edition genaamd. De auto heeft details van de M4 racewagen zoals de mat-zwarte motorkap en kofferdeksel met regenboog striping, oranje nieren en het startnummer 23 op de portieren. Er worden slechts 23 stuks gebouwd, de prijs heeft BMW niet bekend gemaakt.

Over smaak…
In 2012 keerde BMW terug in het Deutsche Tourwagen Masters en won gelijk zowel de coureurs- als constructeurstitel. Toen werd dat ook gevierd met een speciale versie van de M3 coupé, die wel een stuk subtieler was dan de uitbundige creatie van dit jaar. Overigens werd in 2013 het DTM kampioenschap niet gewonnen door BMW, vandaar dat een speciale wagen toen uitbleef.Categorie(ën)