Publieksdebuut Jaguar XE in Parijs 1 minute leestijd

Jaguar XE Mondial de l'automobile 2014-7
De nieuwe Jaguar XE is al wereldkundig na een waanzinnige onthulling in Londen, nu kan het grote publiek kennismaken met Jaguar’s instapper op de Parijs Motor Show. Met de XE gaat Jaguar weer in het D-segment concurreren met de Duitse ‘grote 3′ Audi (A4), Mercedes-Benz (C-klasse) en BMW (3-serie).

XE Engels alternatief
De verwachtingen van Jaguar en diens eigenaar Tata voor de XE zijn torenhoog. Dat moet ook, aangezien er fors is geïnvesteerd in het model. Jaguar is altijd al een stijlvol, sportief en concurrerend alternatief geweest voor Duitse luxe wagens. De door Ford ontwikkelde X-Type faalde jammerlijk in het D-segment, waar het meeste in te verdienen valt, Tata doet dus opnieuw een poging en weet dat falen geen optie is. Een volledig artikel over de Jaguar XE is hier te vinden.Categorie(ën)