Mini Superleggera Vision eyecatcher in Parijs 1 minute leestijd

Mini Superleggera Vision Paris Motor Show 2014 Mondial de l automobile-4
Ook Mini heeft een plekje gekregen op de beursvloer van de Mondial de l’Automobile en parkeerde daar de Superleggera Vision Concept die eerder debuteerde op Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Mini heeft dit niet zonder reden gedaan, het concept model is een voorproefje op een nieuw Mini cabrio model.

Toekomstmuziek
Binnen een paar maanden stopt Mini met de productie van het coupé en cabrio model, die nog zijn gebaseerd op het oude model. Voor een nieuwe cabrio wil Mini meer afwijken van de bestaande vormen en heeft de Italiaanse designstudio Touring Superleggera ingehuurd om hun visie op Brits design te geven. Het resultaat is prachtig en zal zeker zorgen voor veel publiek op de Mini stand.Categorie(ën)