Peugeot Quartz Concept Car in Parijs 1 minute leestijd

Peugeot Quartz Concept Paris Motor Show 2014 Mondial de l automobile
Na de Onyx Concept van vorig jaar, neemt Peugeot deze editie van de Mondial de l’Automobile de Quartz Concept mee. Uiteraard is er gekozen voor een hybride aandrijving, een 270 pk 1.6 liter benzinemotor en 230 pk aan elektromotoren. Naast de Quartz Concept, parkeert Peugeot ook een nieuwe versie van de Exalt Concept en onthuld het de 208 Hybrid Air en 308 GT productie modellen.

Details
De opvallende concept auto staat op het EMP2-platform (wat eerder debuteerde in de nieuwe 308), en heeft dankzij de hybride aandrijving een gecombineerd vermogen van 500 pk. Bijzondere details worden in het rood geaccentueerd, de auto heeft vleugeldeuren en heeft geen B-stijl tussen de deuren. Peugeot zegt dat de auto een SUV-uiterlijk heeft, met een sedan interieur.

Debuut
Op 2 oktober zal de auto voor het eerst te zien zijn, het grote publiek mag vanaf 4 oktober kennis maken met de Quartz Concept.Categorie(ën)