Volkswagen Polo GTI debuut in Parijs 1 minute leestijd

Volkswagen Polo GTI 2014 Mondial de l automobile 2014
Volkswagen heeft voor het debuut van de Polo GTI in Parijs alvast wat foto’s en info vrijgegeven. De kleine hot-hatch heeft een 192 pk sterke 1.8 liter TSI motor, 12 pk meer dan het vorige model. Het voorwiel aangedreven model is te bestellen met een handmatige 6-traps transmissie, of de 7-traps DSG.

Sport Select
De 6-traps handmatige transmissie maakt een come-back bij Volkswagen, het vorige model werd namelijk standaard geleverd met de DSG transmissie. Net als de standaard Polo, is nu ‘Sport-Select’ standaard, een adaptief demping systeem. Daarnaast krijgt de Polo dezelfde GTI kenmerken als de Golf GTI heeft.

Details
Volkswagen bewaard alle informatie en specificaties totdat de wagen aan het publiek wordt getoond, we verwachten een acceleratie naar 100 km/h rond de 6 seconden.Categorie(ën)