Formule 1 debuut in 2015 voor Max Verstappen 1 minute leestijd

Max Verstappen Toro Rosso Red Bull
Hij was al langer onderwerp van gesprek en nu is het officieel; Max Verstappen gaat in 2015 voor Toro Rosso rijden. De nu 16-jarige Max Verstappen (zoon van ex-F1 rijder Jos Verstappen) zal met dan 17 jaar de jongste Formule 1 debutant ooit worden.

Formule 3 debuut
Dit jaar maakte Max Verstappen zijn Formule-debuut in de Formule 3, en wist zichzelf goed in de kijker te rijden door zijn overwinningen en rijstijl. Red Bull was voldoende overtuigd van het talent van Max, en nam hem op in het Red Bull opleidingsprogramma.

Formule 1 debuut
We hoeven niet te wachten tot 2015 voordat we Max Verstappen aan het werk kunnen zien, Toro Rosso zal hem zeer waarschijnlijk in de vrije trainingen op vrijdag al inzetten. Wanneer hij voor het eerst in actie komt, is nog onzeker en hangt onder meer af van akkoord van de FIA.Categorie