McLaren Special Operations maakt P1 1 minute leestijd

McLaren P1 MSO Mclaren Special Operations Gold Pebble Beach 2014
In de basis is de McLaren al een best exclusieve wagen, om nog wat extra op te vallen, heeft een Noord-Amerikaanse klant MSO (McLaren Special Operations) ingeschakeld. De auto heeft duidelijke knipogen naar de McLaren F1 door andere de 24-karaats goud hitte-schilden, Stirling Grey lak en oranje-details. De auto zal één van de drie bijzondere wagens zijn die McLaren meeneemt naar het Pebble Beach concours d’Elegance.

MSO
Het McLaren Special Operations programma werd 3 jaar geleden ook op Pebble Beach gestart, logisch dat het Britse automerk graag zijn kunsten laat zien op het event. MSO heeft al meer van de 170 reeds geleverde P1’s gesierd, maar doet daar geen uitspraken over, omwille privacy van de koper.

650S
Naast de P1 zal op de 18e hole van Pebble Beach een 650S MSO schitteren. De auto is gespoten in een unieke blauwe kleur die Cerulean Blue Metallic Flake genoemd is, het carbon fiber is voorzien van een satijn-glans blanke lak. Maar het grote nieuws van McLaren op Pebble Beach zal toch de P1 GTR zijn, die daar zijn publieksdebuut zal gaan maken.Categorie(ën)