Ferrari op het Goodwood FoS 1 minute leestijd

Ferrari at Goodwood Festival of Speed 2014-20
Gisteren hadden we een grote gallery van het Goodwood Festival of Speed, vandaag een gallery met alleen Ferrari’s die aanwezig waren op het feestje in Chichester.

Straatauto’s
Op het Festival of Speed was de Ferrari Special Projects F12 TRS voor het eerst te zien voor het grote publiek, reacties waren unaniem enthousiast. Naast dit bijzondere one-off model, nam Jamiroquai zanger Jay Kay zijn net afgeleverde LaFerrari mee, en dit is ook weer een bijzonder model. Tot nu toe is Jay Kay de enige met een groene LaFerrari en zwart dak, binnen is ook groen leer toegepast. De rocker zal ook flink in de buidel hebben moeten tasten, Ferrari bouwt niet zomaar het topmodel met afwijkende opties.

Formule 1
Het Festival of Speed feestje is ook een moment om gezien te worden, celebrities laten zich fêteren door de hospitality in de driver’s lounge. Tussen de bekende gezichten uiteraard ook veel (oud-) coureurs, zoals Kimi Raikkonen en John Surtees. Vooral de ontmoeting tussen deze 2 Formule 1 wereldkampioenen is bijzonder te noemen, ze reden achter elkaar in de auto waarmee ze kampioen werden de heuvel op. John Surtees werd 50 jaar geleden kampioen in zijn 1964 Ferrari 164, Raikkonen deed dat in 2007 met de F2007.Categorie(ën)