Porsche viert terugkeer naar Le Mans met Martini 1 minute leestijd

Porsche 911 Carrera S Martini Racing Edition Le Mans celebration
Om de terugkeer naar Le Mans op het hoogste niveau te vieren, heeft Porsche voor Europa 80 speciale Martini Racing Editions ontworpen. De 911 Carrera S is te bestellen in het wit of zwart met daarop aangebracht een uitgebreide Martini Racing stickerset.

Uitgerust
Naast de opvallende Martini stickers, is er flink wat veranderd aan de Carrera S. Zo is er een nieuwe front lip gemonteerd, een spoiler op de achterzijde en speciale rood-verlichte dorpels. Het zijn Aerokit Cup opties die direct opvallen, maar het is slechts het zichtbare topje van de ijsberg voor deze speciale uitvoering.

Opties
De auto is uitgerust met onder andere het Sport Chrono Package, Porsche Communication Management en een verbeterde Bose stereo installatie. Voor wie de creativiteit mist om een auto goed uit te rusten, is de Martini Racing Edition dus een goede keuze. Prijzen voor de wagen zijn niet bekend gemaakt, voor Europa worden er maximaal 80 stuks gebouwd verkrijgbaar in 9 landen (Nederland, Italië, Spanje, Polen, Oekraïne, Tsjechië, Cyprus, Finland en het Verenigd Koninkrijk).Categorie(ën)