Audi toont RS7 Facelift 1 minute leestijd

Audi-RS7-Sportback-2015-widescreen-02
De Audi RS7 is pas krap een jaar op de markt, als een vernieuwde versie zich al laat zien. De auto krijgt eenzelfde facelift als de standaard A7, vernieuwde licht-units, bumpers en nieuwe technologie in de auto. Rond oktober van dit jaar wordt de auto in de showroom verwacht.

Gewijzigd
Sinds de herkenbare LEDs, is één van de voornaamste kenmerken van Audi de lichtunits, logisch dan dat daar het grootste verschil in is aangebracht. De gefacelifte RS7 komt nu standaard met LED verlichting, de nieuwste Matrix-LED technologie blijft nog een (dure) optie.
Binnenin is het interieur nog net iets beter gemaakt, verbeterde flippers achter het stuur en airco roosters. Nu is ook het MMI Plus Infotainment systeem te bestellen, uitgerust met een grafische processor van nVidia.

Ongewijzigd
Wat ongewijzigd is gebleven is het pret-nummer van de snelle zakenauto, de 560 pk / 700 Nm sterke 4 liter V8. Toch claimt Audi kleine aanpassingen te hebben gedaan aan de aandrijving, waardoor de auto net wat comfortabeler is.Categorie