Porsche test Facelift 911 1 minute leestijd

Porsche-911-Facelift-002
De laatste tijd worden op diverse plekken, waaronder de Nürburgring, Porsche 911’s gespot met camouflage. Zonder twijfel gaat het hier om een facelift van het 991 model, dat ergens volgend jaar gepresenteerd zal worden. Aan de hand van de spyshots is al te zeggen welke wijzigingen er worden aangebracht op het iconische model.

Facelift
Natuurlijk, bij elke facelift komen er nieuwe bumpers, nieuwe velgjes en andere kleurtjes. Met de bumpers is wel iets bijzonders aan de hand, zo zou de 911 facelift active luchthappers kunnen krijgen in de voorbumper. De dagrij-verlichting is afgeplakt, waarschijnlijk verbergt het lichtunits die wat strakker en kleiner gevormd zijn.

Euro 6
Aanpassingen worden ook verwacht aan de motor, om te voldoen aan de de Euro 6 norm. De uitstoot zal net als het verbruik worden verminderd, natuurlijk zal het vermogen op hoge toeren wel gaan toenemen.Categorie(ën)