Mazda zou MX5 in New York deels onthullen 1 minute leestijd

Mazda MX5 2014 MY 2015 Spyshot Nurburgring
Mazda zou op de New York Motor Show volgende maand informatie en (onderdelen) van de nieuwe MX5 onthullen. Een van de meest succesvolle modellen van Mazda werd 25 jaar geleden tijdens de Chicago Motor Show gepresenteerd.

Deels
Productie van de nieuwe MX5 staat pas ergens volgend jaar gepland, de onthulling van het productiemodel lijkt daarom uitgesloten. Toch zal Mazda het 25-jarig jubileum van de auto niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Bronnen suggereren dat Mazda het kale chassis van de MX5 zal tonen om interesse te wekken voor de volledige auto.

Mazda – Alfa Romeo samenwerking
Met de komst van de sportieve 4C Spider, heeft Alfa Romeo eigenlijk geen ruimte meer voor een tweede kleine cabrio. Daarom zal de Fiat Group, waar Alfa Romeo onder valt, liever een auto die voortkomt uit de samenwerking onder de Abarth badge op de markt zetten.Categorie(ën)