2e Ferrari Land in Spanje 1 minute leestijd

Ferrari pretpark portaventura spanje
Net als Disney wil Ferrari ook een, kleiner, pretpark in Europa bouwen. Ferrari Land zal worden gebouwd bij PortAventura, nabij Barcelona en krijgt een oppervlak van circa 75.ooo m2. Opening van het park zou in 2016 moeten plaatsvinden.

Snelheid
Het park moet binnen 2 jaar zijn gerealiseerd en omvat een 5-sterren hotel met 250 kamers, rij-simulatoren en de verticaal snelst accelererende rollercoaster. Het PortAventura gebied wordt jaarlijks door 4 miljoen mensen bezocht.

Ferrari World Abu Dhabi
Het Ferrari World pretpark opende in 2010 zijn deuren, en is met 450.000 m2 aanzienlijk groter dan het ‘land’ wat nu in Spanje gebouwd gaat worden. Dit succes is volgens Andrew Perrone reden van diverse aanvragen op een licentie voor een 2e park in Europa.Categorie