Mustang Cabrio debuut in Genève 1 minute leestijd

Ford Mustang Convertible 2015 Autosalon Geneve 2014-1
De Mustang coupé kende we al uit Detroit, in Genève is de convertible versie onthuld. Het grijze pre-productie model toont dat Ford de auto liefst klassiek houdt, met een stoffen dak van Webasto.

Cabrio dak
Webasto heeft het cabrio-dak speciaal voor de Mustang Convertible ontwikkeld, met isolerende stof maar toch van beperkte dikte. Daardoor is de vorm van de achterkant nog steeds slank terwijl er nog flink wat bagageruimte beschikbaar blijft. Openen en sluiten van het dak is in 10 seconden gebeurd.

Specs
Uiteraard blijven de specificaties van de Mustang hetzelfde, er is keuze uit een 2,3 liter EcoBoost 4-cilinder, of het 5 liter V8 topmodel. Prestatie cijfers zijn nog niet bekend, ook moet Ford nog bekend maken wanneer de productie van start gaat en de auto in de showroom verschijnt.Categorie(ën)