4e Bugatti Legend eert Rembrandt 1 minute leestijd

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Rembrandt Bugatti Autosalon Geneve 2014-1
In Geneve heeft Bugatti de 4e van 6 Les Legendes Special Editions onthuld. De Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Rembrandt eert de broer van Ettore Bugatti, die als beeldhouwer zijn brood verdiende. Voor de Bugatti Type 41 Royale ontwierp hij de kenmerkende dansende olifant.

Bruin
Brons was het materiaal waar Rembrandt het meeste mee werkte, daarom is gekozen voor diverse bruin tinten. De velgen en onderzijde van de auto is voorzien van licht-bruine lak, terwijl de auto grotendeels is uitgevoerd in zichtbaar carbon met bruine coating.
In het interieur is de bronzen dansende olifant op bal geplaatst op het opberg compartiment van de deur, op de deuren is licht/donker geweven bruin leer geplaatst.

Bestellen
Kopen kan bij PON in leusden voor € 2,18 mln exclusief belastingen. Er worden 3 modellen gebouwd waarvan er al 2 zijn verkocht. Overigens is de Legendes serie van Bugatti een succes, de 3 voorgaande edities zijn allemaal uitverkocht.Categorie(ën)