Facelift voor Baby-Rolls Royce Ghost 1 minute leestijd

Rolls Royce Ghost Series II Facelift Autosalon Geneve 2014-1
Rolls Royce is van subtiele facelifts waarbij veranderingen voornamelijk onderhuids plaatsvinden, zo ook voor de Ghost Series II. De baby-Rolls heeft nieuwe stoelen voor en achter gekregen, nieuwe technologie en een langere optielijst.

Rimpels
Volgens Rolls Royce CEO Torsten Müller-Ötvös was de subtiele facelift op expliciete vraag van de klanten; ‘Don’t mess with the shape’. Toch zijn er wat details aangepast, zoals nieuwe koplamp units met LED dagrij verlichting, dikkere bumpers en er zijn subtiele lijnen toegevoegd op de motorkap.

Techniek
De 6,6 liter V12 motor blijft ongewijzigd maar net als bij de Wraith is de versnellingsbak nu voorzien van SAT (Satellite Aided Transmission).  Maar er is meer gedaan om het rijden aangenaam te maken, zoals sterk verbeterde vering en een nieuwe stuurinrichting.

Audiofiel
Volgens Rolls Royce wordt met de Ghost Series II een nieuwe standaard gezet voor in-car audio. naast de 7 standaard speakers in de cabine en 2 bass-speakers in de kofferbak, zijn er 2 speakers in de dakbekleding geplaatst, ‘exciter-speakers’ genaamd. Uiteraard zorgt een exterieur microfoon ervoor dat het geluid wordt aangepast naar gelang de situatie vereist.

Optielijst
De brochure van de Ghost is waar het meest aan is veranderd, klanten kunnen nu kiezen uit meer kleuren, decoratie opties en velgen.Categorie(ën)