Spyker gaat het ‘Venator Bond’ uitgeven 1 minute leestijd

Spyker B6 Venator Concept Autosalon Geneve 2013-1-2
Verwezenlijken van een droom kost geld, om de B6 Venator in productie te kunnen nemen, is Spyker begonnen met het uitgeven van obligaties, genaamd Spyker Venator Bond. De stap wordt genomen nadat Spyker van de beurs is verwijderd, na jaren op ‘het strafbankje‘ te hebben gezeten. Kopers van het nieuwe Spyker Venator Bond met een duur van 3 of 4 jaar, kunnen het omwisselen voor geld, aandelen (mocht het weer beursgenoteerd worden) of een gloednieuwe, limited edition B6 Venator.

Obligaties
Victor Muller houdt zijn kaken stijf op elkaar, we moeten het doen met het persbericht wat melding maakt van 100 uit te geven obligaties, voor £ 100.000 per stuk. De aanbieder, het Londense Central Markets, heeft een speciale pagina ingericht om mensen te overtuigen. Rente percentages variëren van 24,8 % voor 3 jaar, tot 48,2 % aan het einde van jaar 4. En natuurlijk de convertible option, na 3 jaar de optie op een limited edition B6 Venator.Categorie