Tesla Model S populair in Brussel 1 minute leestijd

Tesla Model S Brussel Autosalon 2014-1-2
De verkopen van de Tesla Model S gaan ongekend hard in de Verenigde Staten, Noorwegen en in Nederland. België heeft minder grote voordelen voor het bezit van elektrische auto’s maar toch is de interesse groot. Tesla had een stand in de prestigieuze hal Paleis 12, tussen de Lamborghini, Maserati en Ferrari in, maar wat betreft aandacht deden ze zeker niet onder voor de buren.

Nederlanders?
Vorig jaar werden er 1195 Model S’ afgeleverd in Nederland, een bijzondere prestatie want daarmee nestelen ze zich op plaats 28, tussen Land Rover (1290 stuks) en Porsche (848 stuks) in. Maar het waren zeker niet allemaal Nederlanders die geïnteresseerd keken naar de Model S. In België werden vorig jaar slechts 148 modellen op kenteken gezet maar de nieuwsgierigheid voor het merk is groot.

Apple
In korte tijd heeft Apple zich weten te positioneren als een soort Apple van de automotive sector. De auto is hip en iedereen speelt graag met het grote 17″ display waarmee de auto is te bedienen.
Sinds juli vorig jaar kunnen Belgen terecht bij de eerste Tesla Store in het centrum van Brussel, waar ze vanaf € 79.000,- een Model S kunnen aanschaffen.Categorie(ën)