Louwman Exclusive dealer van McLaren 1 minute leestijd

McLaren Utrecht MP4-12C spider Louwman Exclusive-1-3
Nadat Louwman het dealerschap van Hessing overnam in de ‘vissenkom’ langs de A2, zijn veel merken in zee gegaan met PON. Sindsdien is de showroom gevuld met 2e hands exoten en, uiteraard, Lexus. Maar sinds vorige week heeft het dealerschap weer een belangrijk merk binnen, McLaren. Per direct kunnen klanten daar terecht voor het bestellen van een nieuwe auto en onderhoud aan de sportwagens.

Uitwijken
Nadat Hessing failliet werd verklaard, was binnen de kortste tijd het pand omgetoverd tot Louwman Exclusive. Dit kon niet voorkomen dat de exclusieve merken Bugatti, Lamborghini en Bentley (allemaal onderdeel van VAG) verhuisde naar PON. Louwman Exclusive bleef wel servicepartner voor Bentley, Lamborghini en Rolls Royce terwijl het officieel dealer bleef van alleen Maserati en Lexus daaraan toevoegde. Het toevoegen van McLaren is daarom een belangrijk wapenfeit. Nederlanders moesten immers eerst uitwijken naar Brussel voor het bestellen en onderhoud van een McLaren.

Exclusief
Om de start van het dealerschap te vieren, werd een P1 geparkeerd op de showroom vloer. Terloops werd ook de prijs voor Nederland bekend gemaakt, € 1.111.617,- moet je achterlaten in Utrecht om weg te rijden in de hypercar. Een goedkopere keuze is de 12C Spider voor € 293.202,-, of de Coupé met een prijskaartje van € 267.764,-.Categorie