24h Le Mans: Zondagmiddag 1 minute leestijd

24h Le Mans 2013 Aston Martin V8 Vantage #97
De kop van het veld blijft al geruime tijd onveranderd, Allan McNish heeft zijn stoel afgestaan aan Tom Kristensen die de auto naar huis moet brengen. Wel wordt er gevochten voor de 3e plek op het podium tussen Oliver Jarvis van Audi en Nicolas Lapierre van Toyota. In de GTE zijn Aston Martin en Porsche nog steeds in gevecht om de overwinning.

Jarvis Vs. Lapierre
Beide auto’s hebben tijdens de race problemen gekend, de #3 Audi een lekke band, #7 Toyota technische problemen. Met nog 2 uur op de klok volgt de Toyota de Audi op de voet, maar wacht zijn kans af.

Aston Martin Vs. Porsche
De strijd van deze Le Mans vindt plaats in de GTE Pro klasse, waar Aston Martin veel pech heeft gehad maar in gevecht blijft om de overwinning. Na een uitgekiende pitstop, kon het Britse raceteam weer de leiding afpakken van de Porsche 911 RSR met een voorsprong van 16 seconden.Categorie(ën)