24h Le Mans: Laatste loodjes 1 minute leestijd

24h Le Mans 2013 Alpine
Terwijl de middag aanbreekt op Le Mans, is het een rustige ochtend geweest. Het weer blijft onvoorspelbaar en een gok, maar grote problemen voor coureurs zijn al een tijd uitgebleven. Op dit moment kent de race 11 uitvallers.

Team AF Corse
Een bizarre situatie in de pitstraat bij het Ferrari fabrieksteam AF Corse, wanneer auto nr. 51 met Malucelli achter het stuur te vroeg wordt weggestuurd met de tankslang nog in de auto. De situatie die volgde was nog meer bizar, de coureur werd weggestuurd vlak voor de aanstormende Morgan Nissan LMP2 auto van Oak Racing, waarbij hard contact volgde. Wel konden beide auto’s de weg vervolgen.

Aston Martin Vs. Porsche
Het heeft weer wat uren geduurd, maar de Aston Martin met start nr. 97 heeft inmiddels de leider van de LM GTE Pro, Porsche 911 RSR #92 in beeld. Met nog 3 uur te gaan is nog alles mogelijk in de LM GTE Pro klasse.Categorie(ën)