Maserati Ghibli laat zich zien in Nederland 1 minute leestijd

maserati-ghibli-2013-c933929052013161812_10
Maserati heeft besloten het eens anders te doen, geen alpen of Côte d’Azur, promotievideo’s van de nieuwe Ghibli worden opgenomen in Nederland. Tijdens fotoshoots in onder meer Rotterdam waren het niet alleen de mannen van Maserati, maar ook autospotters die de auto fotografeerde (foto van Autogespot.com door Nielsdj ). Het is voor het eerst dat Maserati’s nieuwste model op straat te zien is, en ging daarom ook als een lopend social-media vuurtje.

Atletisch
Buiten de steriele beurs omgeving komen de vormen van de nieuwe Maserati een stuk beter tot zijn recht. De auto oogt een stuk minder massief dan de Quattroporte, jongere Quattroporte rijders zullen zelfs misschien eerder geneigd zijn de Ghibli te bestellen, dan de Quattroporte.Categorie