Maserati Ghibli voor debuut in Shanghai gelekt 1 minute leestijd

Maserati Ghibli 2013
Voor sommigen is het een sport om voor de officiële presentatie afbeeldingen en info te lekken. 11 dagen voor zijn debuut is het (wederom) autoforum.cz die afbeeldingen van de nieuwe Ghibli lekt.

Gelijk
De foto toont een auto die gelijk is aan de renders en schaalmodellen die we eerder voorbij zagen komen. De kleinere broer van de Quattroporte lijkt zelfs wat meer te kloppen, de koplampen passen beter op de auto dan de kleine(re) units op het vlaggenschip.

Interieur
De binnenkant toont wederom veel gelijkenis met de Chyrsler 300C, maar is mooier uitgevoerd in rood leer en carbonfiber trim. Wat de auto aandrijft en een betere propositie maakt dan bijvoorbeeld een Audi A7 weten we binnenkort wanneer Maserati alle info vrijgeeft.Categorie(ën)