Caterham presenteert CT03 1 minute leestijd

Caterham CT03 2013 Giedo van der Garde Charles Pic
Caterham, het Formule 1 team van debutant en Nederlander Giedo van der Garde, heeft de auto voor 2013 gepresenteerd. Dit gebeurde vlak voor het begin van de eerste wintertest op het circuit Jerez de la Frontera. Giedo van der Garde reedt daarom al gelijk de eerste rondes in de CT03, die Caterham vooruit moet brengen naar het middenveld.

CT03
De CT03 heeft een andere kleur groen, feller en met de zwarte/gele accenten is de auto fraai te noemen. Het team heeft niet gekozen om een vanity-plate te monteren, waardoor de auto nog steeds dezelfde knik in de neus heeft. Maar de ontwikkeling van de auto is nog niet afgerond, de auto krijgt voor de eerste GP in Australië een nieuwe voor- en achtervleugel en diffuser.

Wintertests
De Nederlander Van der Garde mag vandaag en morgen in de CT03 rijden, waarbij hij in de eerste ochtend sessie van vandaag nog ongeveer 5 seconden boven de snelste ronde van vorig jaar zit. Op donderdag en vrijdag is het de beurt aan teamgenoot Charles Pic en zal duidelijk worden welke Caterham coureur de meeste snelheid in huis heeft.



Categorie