Spyker gaat strijd aan met 911 1 minute leestijd

Spyker Autosalon Geneve 2011
Nadat Spyker het afgelopen jaar de Autosalon Geneve aan zich voorbij liet gaan, zullen ze dit jaar terug zijn, with a bang. De autobouwer uit Zeewolde zal op de beursvloer een nieuwe sportwagen presenteren die zal concurreren met de Porsche 911. Victor Muller houdt zijn kaken stijf op elkaar totdat de deuren van de PalExpo zijn geopend.

Bouwen
Toen begin deze maand de exposantenlijst van de 83e Autosalon Geneve werd vrijgegeven, prijkte daarop Spyker Events & Branding BV. Hoewel Spyker vorig jaar na jaren trouwe aanwezigheid aan zich voorbij liet gaan, was het geen verrassing dat het merk weer aanwezig is nu Victor Muller Saab achter zich heeft gelaten. Toch komt het nieuws van een nieuw model als een donderslag bij heldere hemel.
De productie van de Aileron in Zeewolde is nog steeds niet gestart, de plannen voor de D8 Peking-to-Paris ook weer zijn opgepakt is dit het 3e model waar Spyker aan werkt. Desgevraagd verteld Victor Muller dat de productie binnenkort echt weer wordt gestart.Categorie(ën)