Facebook debuut voor Aventador Roadster 1 minute leestijd

2013 Lamborghini LP700-4 Aventador Roadster
Lamborghini heeft foto’s van de langverwachte LP700-4 Aventador Roadster op haar Facebook pagina gezet. De auto krijgt zoals verwacht een 2-delig carbon fiber dak, daarnaast is de glazen klep op het motor compartiment opgedeeld in 2 stukken. Meer informatie moet nog bekend worden, het zal niet lang duren voordat Lamborghini de persberichten met alle info verstuurd.

Verwacht
De in Azzuro Thetis gespoten Aventador staat op een nieuwe set lichtgewicht velgen, waarbij maar liefst 10 kg is bespaard. De 2 carbon fiber dakdelen hebben vergelijkbare vormen als het dak van de coupe en wegen slechts 6 kg, gemakkelijk op te bergen in de bagageruimte voorin. Ook de specificaties zijn gelijk aan de dichte broer, dezelfde 6,5 liter V12 levert 700 pk wat goed is voor een acceleratie naar 100 km/h in 3 seconden. De in Parijs gepresenteerde cilinder-uitschakeling is eveneens standaard op het dakloze topmodel, een windscherm is te monteren om hinderlijke wervelingen tegen te gaan.

[nggallery id=114]Categorie(ën)