Karma’s getroffen door Sandy 1 minute leestijd

Fisker Karma Newark destroyed exploded Sandy 2012
Na een periode van slecht nieuws, was het even wat rustiger geworden rond het nieuwe automerk Fisker en haar Karma. Terwijl de storm Sandy miljarden schade aanricht aan de oostkust van de VS, heeft Fisker er nog een probleem bij. Circa 16 auto’s stonden in de haven van Newark, New Jersey toen de vloedgolven de haven onder water zette, wat volgde is geen goed nieuws voor Fisker.

Explosies
Volgens ooggetuigen vlogen de auto’s in brand, om vervolgens te exploderen nadat de auto’s onder water waren gekomen. Fisker was snel met een persbericht, om te benadrukken dat er geen gewonden zijn gevallen bij het incident. De veiligheid is de grootste prioriteit voor het merk en nadat de haven weer bereikbaar is zal er onderzoek plaatsvinden naar de oorzaak.Categorie(ën)