Streep door R8 E-Tron 1 minute leestijd

Audi A3 Concept Autosalon Geneve 2011
De Audi R8 E-Tron die recent nog een nieuw record reed over de Nurburgring, zal toch niet in productie gaan. De elektrische sportwagen die getipt was om volgend jaar in kleine oplage in productie te gaan, lijkt er toch niet te komen. In gesprek met Car and Driver bevestigd een audi voorlichter dat er een streep is gezet door het project.

10 auto’s
Terwijl Mercedes-Benz in Parijs de SLS AMG Electric Drive presenteerde, een auto die iedereen kan kopen, werkte Audi nog door aan de E-tron. Er zouden 10 stuks gemaakt worden van de volledig elektrische auto, bestemd voor particulieren. Die plannen lijken nu gedraaid, de auto’s waren bedoeld voor interne tests, kortom, Audi doet alsof de productie plannen nooit hebben bestaan. Of dit verband houdt met de recente komst van de SLS is aannemelijk.

A3 E-Tron
Hoewel het prestige project is afgeschoten, wordt in Ingolstadt wel doorgewerkt aan de A3 E-Tron, die voor 2014 in de planning staat.Categorie(ën)