Ster Robin Frijns reizende 1 minute leestijd

Robin Frijns
Nadat Robin Frijns vorig weekend kampioen is geworden van het Formule Renault 3.5 World Series, gloort er een mooie toekomst voor de 21 jarige coureur. Volgende week zal hij een test afleggen op het Abu Dhabi circuit bij het Sauber F1 Team, nieuwe teambaas Monisha Kaltenborn is enthousiast en benieuwd naar de test. Volgens internationale media is Frijns het grootste talent dat nog geen banden met de Formule 1 onderhoudt.

Kampioen
Frijns heeft inmiddels een mooie staat van dienst opgebouwd. In 2010 werd hij (de laatste) Formule BMW Europa-kampioen, vorig jaar pakte hij de Formule Renault Eurocup. Met nu de World Series erbij lijkt er geen twijfel meer te bestaan over de capaciteiten van Frijns. Naast het team van Sauber, zal hij ook in een Red Bull Racing bolide stappen om zichzelf te bewijzen.Categorie