HYT start distributie 1 minute leestijd

HYT H1 price delivery
Na jaren van ontwikkeling is HYT begonnen met de wereldwijde leveringen van het eerste horloge uit het bestaan van HYT, de H1. Het horloge dat al diverse onderscheidingen heeft ontvangen, was tevens een van de favorieten op Baselworld. Om het heugelijke feit te vieren, heeft het Zwitserse horlogemerk een nieuwe video geplaatst.

World First
Het horloge dat wij in Basel uitgebreid konden bekijken heeft als uren aanduiding een ronde cilinder met groen-fluoriserende en doorzichtige vloeistof. 2 pompen aan de onderzijde van het horloge worden aangedreven door het opwindbare mechanisme.
HYT werkt reeds aan diverse uitvoeringen van het horloge, zoals verschillende kleuren vloeistof en andere materialen voor de kast en band.

[nggallery id=46]Categorie