Nieuws van Lamborghini in Sao Paolo 1 minute leestijd

Lamborghini LP700-4 Aventador
Een krappe maand na de Parijs Motor Show zijn er weinig primeurs over voor de motor show in het Zuid Amerikaanse Sao Paolo. Toch is er nieuws te melden over Lamborghini, CEO Stephan Winkelmann deed een aantal onthullende uitspraken aan het Britse Autocar.

Aventador GT
De autobouwer zou werken aan een 2+2 auto, gebaseerd op de Aventador. Hoewel het merk eraan heeft gewerkt, zullen de plannen niet verder gaan dan de tekentafel. Uiteraard blijven de roadster en SV (Super Veloce) uitvoering van de LP700-4 in de planning staan.

Urus
De ontwikkeling het nieuwe SUV model verloopt nog gestaag, bevestiging en een handtekening van VAG is er echter nog niet. Na recente berichten over het plaatsen in de ijskast van Bentley’s SUV, lijkt het VAG concern door de financiële crisis een afwachtende houding te nemen. Lamborghini houdt ondertussen vast aan de geplande lancering in 2017.Categorie