Nieuwe Corvette C7 in Detroit 1 minute leestijd

Corvette C7 spyshots october 2012
Op de Detroit Motor Show in Januari volgend jaar zal Chevrolet de nieuwe generatie Corvette presenteren. De sportwagen waar we eerder over schreven, krijgt niet alleen de beschikking over 2 V8 motoren, een nieuw aluminium twin-turbo V6 motorblok zou zijn entree gaan maken om de CO2 uitstoot cijfers te drukken.

New Era
De Corvette staat bekend om het gebruik van kunststof en fiberglass, materialen die het gewicht doen afnemen maar niet bijdragen aan een kwalitatief gevoel. Chevrolet zal waarschijnlijk gebruik gaan maken van het meer rigide carbon fiber ter vervanging van het fiberglass.

Logo
Om de vernieuwingen te benadrukken, zal de auto worden voorzien van een nieuw Corvette logo, met in essentie dezelfde onderdelen maar sportiever, met meer kleur en een grotere dieptewerking.Categorie(ën)