Eric Clapton over zijn one-off Ferrari 1 minute leestijd

Ferrari SP12 EC Eric Clapton Special Projects
Enige tijd geleden schreven we over een bijzondere avond bij Ferrari dealer HR Owen, waar een unieke, one-off Ferrari werd gepresenteerd. De auto is voortgekomen uit het Ferrari Special Projects programma, met de 458 Italia als basis heeft het design veel details van de 512 BB gekregen. In het Ferrari Magazine staat een interview met de opdrachtgever, Eric Clapton, die verteld over het ontstaan van zijn droom Ferrari.

Levensverhaal
Het artikel uit Mei van dit jaar is pas nu online verschenen, meer achtergrond informatie gaat gepaard met mooie foto’s. Het artikel vertelt niet alleen het verhaal van de SP12 EC, ook het levensverhaal van Eric Clapton en het ontstaan van de passie voor Ferrari wordt breed belicht.Categorie