SLS is de ster van EcoMobiel 1 minute leestijd

Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive EcoMobiel 2012
Het leeuwendeel van de voertuigen op de EcoMobiel is, op zijn zachts gezegd, saai. Temidden van de Hybride vrachtwagens, elektrische brommobielen en aardgas aangedreven auto’s stond echter een publiekstrekker van formaat, de Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive. De auto met een elektromotor voor elk wiel beleefde 2 weken geleden zijn op de Mondial de l’Automobile in Parijs.

2013
Het model dat Mercedes-Benz parkeerde op de centraal gelegen stand, is gelijk aan de 2 auto’s die prijken in Parijs. De auto heeft door een totaal van 750 pk een topsnelheid van 250 km/h met een door een 60 kWh accupakket actieradius van 250 km. Naast de sportwagen stonden ook de B-Klasse Natural Gas Drive en B-Klasse F-Cell.Categorie(ën)