Nassima zoekt eigenaar 1 minute leestijd

Nassima Yacht bluewater Acico Enkhuizen
Een van de meest bijzondere boten aanwezig op de afgelopen Monaco Yachtshow is van Nederlandse makelij. Het 49 meter lange jacht is door Acico Yachts in Enkhuizen gebouwd, en wordt verkocht door Bluewater Yachting. De boot werd in Augustus opgeleverd maar een koper is nog niet gevonden voor het schip waarop het prima toeven is.

Bijzonderheden
Het interieur is vormgegeven door de Maja von Dewitz studio en kent een paar mooie bijzonderheden op de 3 dekken. Zo is een groot zoutwater aquarium gekozen om het achterdek te scheiden van de salon en kan men middels een kraan auto en motor meenemen op reis. Ook kunnen er tot 7 crew-leden mee om u te verzorgen tijdens de reis.

Feest
Op de Nassima kunt u 12 vrienden meenemen, die een onderkomen krijgen een 1 VIP kamer en 4 2-slaapkamers. Zelf heeft u natuurlijk de beschikking over een decadente Master bedroom, voorzien van alle comfort die u maar kunt wensen. In vorm blijven kan in volledig uitgeruste fitnessruimte, een zwembad of jacuzzi is niet aanwezig, een baantje trekken kan natuurlijk in een zee naar keuze.Categorie

  • donstil

    Mooi bootje maar er had ook wel wat geld naar het filmpje gemogen, dat is toch wel erg knullig.