De Goodwood Revival is een tijdmachine 1 minute leestijd

Goodwood Revival 2012-1-2
Een handjevol evenementen hebben wereldwijde allure en reputatie, waarvoor alles moet kloppen, de mooiste auto’s, mensen en sfeer. Op deze 3 punten scoorde de afgelopen Revival de volle 10 punten. De Goodwood Revival is als het ware een tijdmachine op het moment dat je de parkeerplaats opdraait. Parkeerplaats is eigenlijk niet het juiste woord, een openlucht museum is een betere benaming voor de meest exclusieve klassiekers die staan opgesteld. Na de brug wacht een andere wereld waarbij de tijd, in alle opzichten, sinds 1966 heeft stilgestaan.

Goodwood circuit
Het terrein waar het allemaal plaatsvindt, deed in de tijd van WOII dienst als militair vliegveld, in 1948 werd het omringende asfalt omgedoopt tot circuit. Het circuit dat in 1966 werd gesloten, is gerenoveerd in de oorspronkelijke staat toen in 1996 de eerste Revival werd gehouden. Zelfs de kraampjes, safety-car en baan-officials zijn in stijl.

[nggallery id=98 images=80]Categorie