Nieuwe Quattroporte in Parijs? 1 minute leestijd

2013 Maserati Quattroporte Spyshots Nurburgring
Wie een snelle, luxe en stijlvolle sedan wil kopen, moet altijd de Maserati Quattroporte in overweging nemen. De Italiaanse schone met 4,7 liter V8, is altijd een mooi alternatief geweest voor de bekende Duitsers, of Engelse limousines. Waarschijnlijk wordt over een paar weken in Parijs, of in januari 2013 het doek getrokken van het vernieuwde model, die begin volgend jaar bij de dealers staat.

Downsizing
Het nieuwe model betekent een tevens een nieuw tijdperk voor Maserati, een nieuwe turbo motor zal de oude benzineslurper vervangen, wat een besparing van 30% moet opleveren. Ook zal de auto een stuk minder gewicht in de weegschaal leggen doordat de auto is opgebouwd met lichtgewicht materialen. Door dit alles moet de nieuwe Quattroporte een verleidelijk alternatief op de Mercedes S-klasse, Audi A8 en BMW 7-serie blijven.Categorie(ën)