€ 750 miljoen op Goodwood 1 minute leestijd

Goodwood revival 2012
Tijdens de jaarlijkse klassieker-meeting Goodwood Revival zal dit jaar een bijna onvoorstelbare hoeveelheid bijzondere klassiekers te zien zijn. Een groot aantal van de meest bijzondere voitures komen bij elkaar, waaronder 15 Ferrari 250 GTO’s, de Mercedes-Benz Silberpfeilen en AC Cobra’s. 2thetrack zal aanwezig zijn om het festival te verslaan met live-updates!

Silver Arrows
Voor de eerste keer in 70 jaar komen de legendarische Silberpfeilen van Mercedes-Benz en Auto Unions bij elkaar, uitgedaagd door de Maserati’s, Riley’s en MG’s van die tijd. Overigens zullen de Mercedessen na het Revival naar Nederland worden verscheept om in het Louwman Museum te worden tentoongesteld.

250 GTO
De Ferrari 250 GTO behoeft geen introductie, het is meer dan een auto met reputatie, d’Or automobile. Elke dag zal de parade van GTO’s over het Goodwood circuit rijden, een parade met een geschatte waarde van 300 miljoen pond.

Mille Miglia
Terwijl het Italiaanse feest op de weg, de Mille Miglia, titelhouder is voor de mooiste klassieker-rit, heeft de Goodwood Revival in een paar jaar tijd zich bewezen als het belangrijkste klassieker circuit evenement.

Goodwood
Vorig jaar verschenen 138,000 bezoekers op het terrein om zich te vergapen aan het blik, dit jaar is het evenement dat wordt gehouden op 14-16 September ook al uitverkocht. Kortom, het evenement begint dezelfde proporties aan te nemen als het succesvolle Festival of Speed.Categorie

  • Dirkoffingen

    Wat een evenement, ik ben er ook bij op de zaterdag en zondag