Bond veiling voor het goede doel 1 minute leestijd

Quantum of Solace Aston Martin DBS James Bond Christies veiling 2012
Veilinghuis Christie’s zal voor de 50e verjaardag van de James Bond serie, ten behoeve van het goede doel 40 kavels afkomstig van James Bond afhameren. Kavels zoals een Omega Planet Ocean horloge, die Daniel Craig zal dragen in de nieuwe Skyfall film, de riem van Scaramanga, beter bekend als ‘The Man with the Golden Gun‘.  Maar de hoogtepunten zijn de Aston Martin DBS uit Quantum of Solace en een pre-productie BMW Z8 gebruikt in The World is not Enough.

Online
De veiling van 40 kavels zal online plaatsvinden, van 28 september tot en met 8 oktober, daarna worden 10 kavels geveild tijdens een besloten evenement. In het kantoor van Christie’s te South Kensington zijn alle kavels te bezichtigen, de opbrengst gaat onder andere naar Unicef, Artfund, Childline en Women for Women International.Categorie