Afscheid van de Virage 1 minute leestijd

Aston Martin Virage Autosalon Geneve 2011
In 2011 presenteerde Aston Martin nog met trots de Virage, een auto die zich tussen de DB9 en DBS positioneerde. De auto gaat echter na 1,5 jaar al uit productie, nadat er een kleine 1000 stuks zijn gebouwd. De DBS opvolger Vanquish is niet zo lang geleden gepresenteerd, een vernieuwde DB9 zal ook niet lang op zich laten wachten wat de Virage een overbodig model maakt.

Parijs
De lijst met primeurs op de Mondial de l’Automobile te Parijs is ongekend lang geworden, de nieuwe S-klasse, F-Type en Range Rover zullen daar gaan schitteren. Aston Martin komt met de nieuwe DB9 naar Parijs. Terwijl de Virage een collectie van onderdelen was (koplampen van de Rapide, interieur van de DBS). De auto lijkt daarmee wat extra waarde mee te krijgen voor de toekomst, een Virage zal immers een stuk exclusiever blijven dan de DB9.Categorie