Special Projects aan de slag met GTO 1 minute leestijd

Ferrari Special Projects 599 GTO basis SP Arya Frontal
De superrijken hebben geen last van de schuldencrisis, getuigen de laatste trend van One-off‘s. Diverse speciale coach-build auto’s (al dan niet naar wens van de klant) verschenen er dit jaar, waaronder de Lamborghini Aventador J en Ferrari SP12 EC. In de September uitgave van het Ferrari Magazine staat een interview met Cheerag Arya. De ondernemer uit India met grote liefde voor de raspaarden van Ferrari rijdt dagelijks in zijn 599 GTO, maar wil graag wat bijzonders in zijn garage parkeren, een SP Arya Frontal.

4e Speciale Project
Hoewel het waarschijnlijk is dat niet alle Special Projects bekend zijn, is dit het 4e model dat volledig naar wens van de klant wordt gebouwd. Volgens de opdrachtgever die zijn imperium voornamelijk vanuit Dubai aanstuurt, heeft Ferrari tijdens het design proces hem 12 schetsen getoond. Een combinatie van die schetsen, wat veel weg heeft van de nieuwe F12berlinetta, is te zien op de bovenstaande foto. Volgend jaar mag de gelukkige man de sleutels van zijn auto in ontvangst nemen, hoeveel de rijke ondernemer moet overmaken naar Maranello is niet bekend gemaakt, geruchten zeggen dat dit rond de $ 3 miljoen moet zijn.Categorie