Lamborghini viert 50e verjaardag 1 minute leestijd

Lamborghini 50th anniversary
Op The Quail dat wordt georganiseerd rond het Pebble Beach Concours heeft Lamborghini zijn 50e verjaardag gevierd. Het merk bestaat in mei van dit jaar 50 jaar en dat wordt gevierd met een jubileum logo en andere festiviteiten. Op de foto’s die het merk rondstuurde prijken de Sesto Elemento en Urus SUV, van de eerst genoemde is nu de prijs bekend gemaakt, $ 2,2 miljoen.

Tourrit
Op de speciale website die het merk heeft gepresenteerd valt te lezen ‘100 years of innovation in half the time‘. Bij het doorklikken vindt men meer informatie over de festiviteiten en de grote tourrit die door Italië gehouden gaat worden. De gekozen datum van 7 tot 11 mei is niet toevallig, de organisatie van de Mille Miglia heeft nog geen officiële data gegeven, het is waarschijnlijk dat vlak na de Lamborghini rit de deelnemers in een klassieker kunnen overstappen voor de echte tourrit door Italië.Categorie(ën)