Fastback Ghost in 2013 1 minute leestijd

Rolls Royce Ghost Coupe Fastback testing spyshots
Op de Autosalon Genève volgend jaar, zal Rolls Royce een nieuw lid van de Ghost-familie presenteren, een aluminium ‘fastback‘ model met maar liefst 610 pk. De auto zal 1 cm dichter op het asfalt staan en krijgt een sportiever karakter door het lagere gewicht, verbeterde remmen en strakkere vering. Tijdens afrondende tests op de weg werd de auto die dik is ingepakt in camouflage gespot.

Sportief
Het Rolls Royce management wil nog niets kwijt over de auto, het is daarom nog onbekend welke naam de auto (die is gebaseerd op de BMW 7-serie) zal dragen. De Ghost heeft nu een vermogen van 570 pk door een 6,5 liter bi-turbo V12, de fastback versie zal worden aangedreven door getunde versie. Eerste leveringen van de mastodont wordt verwacht in het derde kwartaal van 2013.Categorie(ën)