Porsche station in 2015 1 minute leestijd

Porsche Panamera Brake
Nu Porsche onder de vleugels van Volkswagen opereert, zal het merk het modellen-gamma explosief gaan uitbreiden. Op dit moment staan er 5 modellen in de showroom, over enkele jaren moet dit worden verdubbeld. Nu diverse merken een ‘Shooting Brake’ variant op de prijslijst zetten (Mercedes-Benz met de CLS, Jaguar met de XF, Ferrari met de FF), is het zeer waarschijnlijk dat er een Panamera Shooting Brake zal verschijnen.

Spoed
Porsche doet nu al goede zaken met de Panamera die sinds 2009 op de markt is, ondanks zijn jonge leeftijd wordt er nu al getest met een facelift. Een volledig nieuw model in 2015 lijkt daarmee aannemelijk, waarbij de introductie van een nieuwe variant past in de expansie plannen. Al in September van dit jaar zal Porsche een designstudie presenteren van de Shooting Brake op de Parijs Autosalon.
Zeker nu meerdere automerken werken aan een shooting brake model (McLaren met de MP4-12C, Bentley zou na coachbuild projecten ook een SB willen) zal Porsche ook graag een stuk van de taart willen.Categorie