EXP 9 F populair op Goodwood 1 minute leestijd

Bentley EXP 9 F Concept Goodwood Festival of Speed
Nadat de EXP 9 F Concept op de Autosalon van Genève veel aandacht trok, heeft Bentley de SUV uiteraard meegenomen naar het Goodwood Estate. Terwijl op de Autosalon de mening werd gevraagd van het clientèle over het uitgesproken design, draaide het in Engeland om de verkopen. Volgens Bentley staat de teller inmiddels op tenminste 2000 potentiële kopers.

Veranderen
Dat de buitenkant van de auto een makeover krijgt was al duidelijk op de autosalon, over het interieur zijn minder twijfels. Bentley wil het bijzondere interieur uit de concept overnemen met minimale aanpassingen. Een besluit genomen na respons van de potentiële kopers, het interieur kent geen gelijke in het SUV segment.

Plug-in Hybrid
De 2000 geïnteresseerden moeten nog geduld hebben tot 2015 voordat ze de auto kunnen ophalen bij de dealers. Er komt een keuze uit 3 motoren, de W12 en V8 uit de Continental GT en een plug-in hybrid aandrijving.Categorie(ën)