BMW M7 zeer waarschijnlijk 1 minute leestijd

BMW 7-serie M7 artist Ampression
De M-divisie van BMW heeft in de laatste jaren gebroken met een traditie, wat begon met de ‘M’ SUV’s X5, X6 en nog recenter diesel ‘M’ uitvoeringen. Voor een extra sportieve 7-serie moest men eerst uitwijken naar tuners zoals Alpina en AC Schnitzer, terwijl Audi en Mercedes-Benz wel extra potente limousines leveren. Volgens bronnen bij BMW NA (North America) zal vanaf de volgende generatie de M7 in de prijslijst verschijnen, aangezien het model net een facelift heeft gekregen.

Vraag en aanbod
Geruchten over een M7 gonzen al ruim 10 jaar rond, BMW brak toen ook met een traditie met de door Chris Bangle getekende (e65) 7-serie. In dat model kwam een topmodel, de 760 met V12 motor maar geen sportievere uitvoering. Met de facelift in 2005 werd voor het eerst een sportpakket beschikbaar op het vlaggenschip, wat terug kwam bij de introductie van de huidige (f01) 7-serie.Categorie